nieuws archief

Soirée cirque: nieuw op Theater aan Twater

december 02, 2022

Theater aan Twater krijgt op zaterdagavond een (after) partyconcept met Soirée Cirque. Dat is een dansavond in een gesloten circustent met DJ’s (o.a. Alain Faber, ex-Zillion en – Cherry Moon en DJ F.R.A.N.K, gewezen resident Carré en many others) en tegelijk circusacts, spektakel en vooral veel verrassingen met de stempel van Theater aan Twater. Belgium’s […]

MEER LEZEN

De eerste namen zijn bekend!

december 01, 2022

De eerste 10 van de 50 jaarlijkse acts zijn al bekend. Muzikale headliners worden Regi en Pauline, de winnares van de Regi Academy 2021. Voor de kleintjes komt er een meet ’n greet met De Kampioenen. Ook de eerste circusacts beloven weer heel veel goeds, met de jongleerwedstrijd De Cuyper vs De Cuyper die in 2022 85 keer optrad in heel […]

MEER LEZEN
Refund betaalkaart aanvragen

Terugbetaling betaalkaart aanvragen

mei 24, 2022

Hoe een refund van je cashless betaalkaart aanvragen? Je ontdekt het hier! Een refund aanvragen kan tot 5 juni 2022.

MEER LEZEN

Schorremorrie wordt onderdeel van Theater aan Twater: dubbel zo veel plezier

januari 03, 2022

TijdensSchorremorrie wordt al 17 (!) jaar lang een deel van De Schorre in Boomomgetoverd tot een heus openlucht speelparadijs met wel 30 activiteiten enverscheidene workshops voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Dat is op 1 dag goedvoor zo’n 5.000 enthousiaste kinderen. Door de verhuis van het internationaleTheater aan Twater naar De Schorre gaan de twee festivals nu samenwerken.

MEER LEZEN

Theater aan Twater: oproep cateraars

januari 03, 2022

Theater aan Twater: dat is smullen van deacts en de sfeer, maar zeker ook van het lekkere eten (en drinken). Op DeSchorre gaan we ons ‘mobiel restaurant’ zelfs nog uitbreiden naar een achttaleetstands zodat er voor elks wat wils is, van Vlaamse klassiekers, naarexotische kost en vegetarische alternatieven. In onze aparte Street of Sweetskun je terecht voor een lekkere zoetigheid.

MEER LEZEN

Gezocht: festival-figuranten

december 15, 2021

Theater aan Twater zoekt voor haar jaarlijkse internationaal straattheater- en circusfestival in Boom festival-figuranten voor op Theater aan Twater zelf, maar mogelijk ook op andere festivals. Je hebt geen circusskills nodig, maar bent wel extravert en niet verlegen in publiek, je hebt al dan niet acteer- of danservaring of wil het wel leren en je wil je kostelijk amuseren … Laat dan zeker van je horen.

MEER LEZEN

Theater aan Twater ook gedwongen om 15de editie te verplaatsen

december 15, 2021

Door een gebrek aan enig perspectief voor september is ook het internationaal straattheater- en circusfestival Theater aan Twater in Boom gedwongen een jaar over te slaan. Eerder had de organiserende vzw Kaaimannen de datum al van 20 en 21 juni naar 5 en 6 september verplaatst, maar de overheid slaagt er blijkbaar niet in om ook maar iets te zeggen over wat kan en mag in september.

MEER LEZEN
Copyright © Theater aan Twater 2023
VIND ONS OP
webdesign & hosting BOLDER