Schorremorrie wordt onderdeel van Theater aan Twater: dubbel zo veel plezier

januari 03, 2022

Op 21 & 22 mei 2022 komt Theater aan Twater naar Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Kinderfestival Schorremorrie wordt voor de gelegenheid een onderdeel van deze 15de editie van Theater aan Twater. Tickets zijn al beschikbaar op www.theateraantwater.be.

 

Tijdens Schorremorrie wordt al 17 (!) jaar lang een deel van De Schorre in Boom omgetoverd tot een heus openlucht speelparadijs met wel 30 activiteiten en verscheidene workshops voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Dat is op 1 dag goed voor zo’n 5.000 enthousiaste kinderen. Door de verhuis van het internationale Theater aan Twater naar De Schorre gaan de twee festivals nu samenwerken.

Bovendien vindt dankzij de unieke samenwerking tussen het provinciebestuur, het lokaalbestuur, Theater aan Twater én de Gezinsbond Schorremorrie voortaan twee dagenplaats: op zaterdag 21 en zondag 22 mei dus, telkens van 12 uur tot 20 uur. Wie wil kan zelfs op De Schorre overnachten, iets wat maar 1 weekend per jaar kan dus. Kortom: dubbel zo veel plezier dan vroeger. Als dat geen reden tot een feestje is.

“Om praktische redenen en werken aan de Kaai vertrekt in 2022 met Theater aan Twater een van de grootste centrumevents van Gemeente Boom tijdelijk naar De Schorre. Ook op De Schorre krijgt het festival, nog steeds met de steun en medewerking van het gemeentebestuur, ongetwijfeld alle kansen om te groeien en Boom op de kaart te zetten. Dat Schorremorrie nu deel wordt van Theater aan Twater is nog eens een extra troef waar we alleen maar blij kunnen mee zijn. Dit is een win-win voor alle partners en zeker voor de ouders en de kinderen.

Theater aan Twater is een festival voor jong en oud, letterlijk van 3 tot 99 jaar: er worden 150 voorstellingen geprogrameerd in die zin. Maar dankzij deze buitenkans breidt het vroegere kinderdorp van Theater aan Twater ineens van zo’n 200 vierkante meter naar zo’n 5.000 vierkante meter uit.

Copyright © Theater aan Twater 2022
VIND ONS OP
webdesign & hosting BOLDER