Vrijwilligers

Wil jij vrijwilliger worden?

Al vijftien jaar sluipen de Kaaimannen rond in onze regio en zorgen daarbij voor heel wat spektakel. Nesten doen we in Boom, maar regelmatig worden we ook verder gesignaleerd. We zijn geheel vrijwillig verantwoordelijk voor veel plezier en spektakel voor jong en oud met natuurlijk Theater aan Twater als grootste uitdaging, maar ook Resto à L’eau, Nacht van de Café’s, Hoekstock, ons eigen circusatelier Kummelé of onze straattheateracts OinK en straks de Grote Witte Grolifant. In 2019 werden we zelfs tot Plezantste vereniging van Boom uitgeroepen door Het Nieuwsblad.

Wij als Kaaimannen kunnen natuurlijk best nog extra poten/handen gebruiken met of zonder een grote bek. Je komt terecht in een toffe groep die altijd leven in de brouwerij brengt. Je zet je eigen talenten in of leert nieuwe dingen zoals schilderen, jongleren, acteren, lassen of zelfs een kameel uitlaten. En dat allemaal op je eigen tempo en zo weinig of zo veel je kan of wil.

Heb jij talent of wil je een talent ontdekken of aanleren en iets tofs terugdoen voor de gemeenschap, geef je dan snel op want … Kaaimannen bijten niet. Interesse? Mail ons dan via vrijwilligers@kaaimannen.be