Welkom in onze ticketshop. Jullie steun door middel van een ticket maakt mogelijk dat we de beste acts uit de hele wereld kunnen programmeren. Zonder jullie is ons festival dus niet mogelijk.
Hierachter vind je de ticketprijzen in voorverkoop. Aan de kassa betalen volwassenen 10 euro per dag, jongeren van 6 tot 18 jaar 4 euro per dag. In een weekendticket zit ook de parking en gratis shuttledienst inbegrepen.

Gratis

Tot en met 5 jaar betaal je niets: je moet hier ook geen ticket bestellen of afdrukken: op vertoon van je iD mag je immers gratis binnen.

Afdrukken

Wanneer je online je betaling hebt geregeld krijg je een link naar je tickets. Die moet je zelf afprinten en meebrengen naar ons festival waar we het ticket inscannen want elk ticket heeft een afzonderlijke en persoonlijke barcode.

Opgelet: reeds afgedrukte tickets met de oorspronkelijke datum van 20 en 21 juni blijven geldig. Het is niet nodig om deze om te ruilen naar tickets met een nieuwe datum. Indien je hierover vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren via taw_communicatie@outlook.be

Bedankt alvast. En tot in september!