Tickets Theater aan Twater

Welkom op onze ticket pagina. De voorverkoop voor Theater aan Twater 2023 is nog niet officieel gestart! Houd onze website en Facebookpagina zeker in de gaten voor meer info hierover. Jullie steun door middel van een ticket maakt mogelijk dat we de beste acts uit de hele wereld kunnen programmeren. Zonder jullie is ons festival dus niet mogelijk. Hierachter vind je de ticketprijzen in voorverkoop en aan de kassa.

Koop hier je tickets

Doe je voordeel in voorverkoop:
tot €24 winst per gezin!

VVK
‍1 DAG
KASSA
‍‍1 DAG
UITPAS
Kansentarief / dag (*)
Weekend (enkel in vvk)
2 DAGEN
0 - 3 jaar
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis
3 - 8 jaar
€ 5
€ 10
€ 1
€ 7,5
8 - 16 jaar
€ 10
€ 15
€ 2
€ 15
+16 jaar
€ 18
€ 25
€ 3,6
€ 30

Bestel 10 tickets en de prijs van je duurste ticket wordt omgezet in drankaankoop.
Voor bedrijven of verenigingen zijn er interessante groepskortingen vanaf 50 tickets.
(*) enkel geldig met de Uitpas-kansentarief code en mits voorleggen Uitpas aan de kassa.

Koop hier je tickets

Ik heb een ticket van Theater aan Twater 2019 of 2020

Indien je in 2019 of 2020 een ticket kocht, verandert er helemaal niets. De inkomprijzen voor 2022 zullen aangepast worden, maar jullie kunnen uiteraard zonder bijbetalen met het oude ticket binnen. Natuurlijk hopen we dat jullie daar massaal gebruik van maken.

Afdrukken

Wanneer je online je betaling hebt geregeld krijg je een link naar je tickets. Die moet je zelf afprinten en meebrengen naar ons festival waar we het ticket inscannen want elk ticket heeft een afzonderlijke en persoonlijke barcode.

Opgelet: reeds afgedrukte tickets met de oorspronkelijke datum van 20 en 21 juni blijven geldig. Het is niet nodig om deze om te ruilen naar tickets met een nieuwe datum. Indien je hierover vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren via secretariaat@theateraantwater.be

Goed om weten!

  • Jouw tickets zullen altijd geldig blijven aan jullie aankoopprijs in voorverkoop, zelfs moesten er omwille van covid maatregelen volgen. We bieden dus 100% ticketgarantie aan. Wacht dus niet te lang. 
  • Op De Schorre hebben we een tweetal permanente en immense overkappingen, twee circustententen en een gewone tent. Zo kan Theater aan Twater zelfs bij slecht weer, en mits wat aanpassingen, plaatsvinden.
  • We laten tal van verenigingen meewerken op Theater aan Twater zodat wij en dus ook jullie hen steunen met een extra centje voor hun jaarwerking.
Copyright © Theater aan Twater 2022
VIND ONS OP
webdesign & hosting BOLDER