Tickets Theater aan Twater

Welkom op onze ticket pagina. Theater aan Twater is niet alleen het grootste maar ook goedkoopste festival in zijn genre en dat voor één volle dag of zelfs een weekend vertier en spektakel. Jullie steun door middel van een ticket maakt immers mogelijk dat we de beste acts uit de hele wereld kunnen blijven programmeren. Zonder jullie is ons festival dus niet mogelijk.

Theater aan Twater gaat door op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024.

Koop hier je tickets

Theater aan Twater 2024:

VVK
1 DAG (tem 23/5/24)
KASSA
‍‍1 DAG
UITPAS
Kansentarief / dag (*)
Weekend (enkel in vvk)
2 DAGEN
0 - 3 jaar
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis
4 - 10 jaar
---
€ 15
*
€ 15
11 - 15 jaar
---
€ 22,5
*
€ 22,5
+16 jaar
€ 22,5
€ 27,5
*
€ 35

(*) Tickets met UITpas korting sociaal tarief zijn VERKRIJGBAAR AAN DE KASSA van Theater aan Twater of via mail sociaaltarief@kaaimannen.be
Bomenaars kunnen, indien ze hiervoor in aanmerking komen, deze sociale korting ook aan het onthaal van het gemeentehuis krijgen.
Met je UITpas betaal je slechts 20%. Let op: zonder je UITpas met de juiste code (voorlaatste cijfer = 1) kunnen we deze sociale korting niet geven.

Voor vragen over het sociaal tarief kan je ook mailen naar sociaaltarief@kaaimannen.be en dan helpen we je graag verder.

Voor bedrijven of verenigingen zijn er interessante groepskortingen vanaf 50 tickets. Contacteer ons hiervoor per mail.

Koop hier je tickets

Download je tickets vooraf

Wanneer je de betaling van je tickets uitgevoerd hebt, ontvang je via mail een link naar je tickets. Afprinten is niet nodig, maar we raden wel aan om je tickets vooraf op je smartphone te downloaden zodat we je tickets aan de inkom kunnen inscannen. Elk ticket heeft een afzonderlijke en persoonlijke barcode.

Heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren via secretariaat@theateraantwater.be

Goed om weten!

  • Jouw tickets zullen altijd geldig blijven aan jullie aankoopprijs in voorverkoop, zelfs moesten er omwille van bijvoorbeeld covid maatregelen volgen. We bieden dus 100% ticketgarantie aan. Wacht dus niet te lang. 
  • Op De Schorre hebben we een tweetal permanente en immense overkappingen, twee circustententen en een gewone tent. Zo kan Theater aan Twater zelfs bij slecht weer, en mits wat aanpassingen, plaatsvinden.
  • We laten tal van verenigingen meewerken op Theater aan Twater zodat wij en dus ook jullie hen steunen met een extra centje voor hun jaarwerking.
Copyright © Theater aan Twater 2024
VIND ONS OP
webdesign & hosting BOLDER