Theater aan Twater 2022

Na twee jaar corona-onderbreking komt Theater aan Twater in 2022 terug: beloofd! En het wordt op zaterdag 21 en zondag 22 mei grootser dan ooit want het internationaal straattheater-, circus- en spektakelfestival verhuist naar De Schorre in Boom; de heilige grond van onder meer Tomorrowland.

Theater aan Twater moet na 14 succesvolle edities niet meer voorgesteld worden: het is het grootste onafhankelijke straattheateren circusfestival in zijn soort dat jaarlijks meer dan 15.000 gelukkige bezoekers trekt. Artiesten uit de hele wereld brengen continu humor, spektakel, circus, acrobatie, vuur en clownerie waardoor je echt wel ogen te kort komt om alles te zien en te beleven. Daardoor is Theater aan Twater nog het best te omschrijven als een mix van Cirque du Soleil, Belgium’s Got Talent, The Greatest Showman en de Zomer van Antwerpen.

Kortom: er valt elk jaar enorm veel te beleven en te doen met meer dan 40 acts uit de hele wereld, samen goed voor bijna 150 optredens. Daarnaast is er een immens kinderdorp voor kinderen van 3 tot 12 jaar en dat wordt in 2022 zelfs een pak groter: 15.000 vierkante meter groot! Je kan zelfs overnachten bij ‘onze’ circusfamilie in Cirq City.

Cirq City

Nieuw is ook dat Theater aan Twater voortaan niet meer alleen op zaterdag maar ook op zondag afsluit met een andere, absolute wereldact. En op zondag is er opnieuw extra aandacht voor de familieprogrammatie met muzikale toppers als Camille en de Ketnetband live. Tot slot sluit Discobaar A Moeder onze verjaardagseditie af omdat we na twee jaar onderbreking echt wel toe zijn aan een feestje.

CamilleKetnetbandDiscobar a moeder sluit Theater aan Twater 2022 af

Tel daar de feeërieke omgeving van De Schorre bij en je weet dat alle ingrediënten voorhanden zijn om er een fantastisch ‘familiefeestival’ van te maken.

En dat allemaal voor een vaste prijs die vergelijkbaar is met één optreden elders of pakweg één cinematicket. Het 10de ticket is zelfs gratis.