Schorremorrie

Speelparadijs met meer dan 30 activiteiten & workshops

voor kinderen van 3 tot 12 jaar

Twee dagen Schorremorrie: dubbel zo veel plezier

Tijdens Schorremorrie wordt al 19 jaar een deel van De Schorre omgetoverd tot een heus speelparadijs met wel 30 activiteiten en verscheidene workshops voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Denk maar aan springkastelen, XL-games, een ritje op de zweefmolen, circusinitatie en nog veel meer. Waarom ook niet je haar laten veranderen in het gekste kapsel of de grootste zeepbellen leren blazen.

Waarom ook niet je haar laten veranderen in het gekste kapsel of de grootste zeepbellen leren blazen. Zelfs voor de allerkleinsten is er voldoende animatie voorzien. En er valt wel wat te snoepen, maar er is ook veel gezond eten en drinken. Schorremorrie is dan ook een echt kinderparadijs. En dat wordt het meer dan ooit door de samenwerking/samensmelting met Theater aan Twater dat nu ook naar De Schorre komt.

Verwacht je dus ook aan speciale wandelende animaties, leuke kindervoorstellingen, je eerste (silent) disco enz. Dankzij het provinciebestuur, het lokaal bestuur, Theater aan Twater, De Schorre én de Gezinsbond vindt Schorremorrie voortaan twee dagen plaats: op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023 dus, telkens van 13u tot 19u. Dubbel zo veel plezier dan vroeger. Als dat geen reden tot een feestje is! Kom dus ook in 2023 zeker het vernieuwde Schorremorrie op Theater aan Twater ontdekken!

We zetten al wat acts en attracties op een rijtje: vlaggetjes maken met Fiesta, knutselen met Glitter en Goud, gekke fietsen, de gekke mee-speel-kinderfanfare van Muzirka, workshop bellenblazen, circusinitiatie, de mobiele speelkamer van Alles loopt op Rolletjes, grimme, glittertatoos, weaving XL met Lappie lapstok, of kom mee appelmoes of limonade maken,...

Bekijk hier onze aftermovie!

© foto's: We Have Heart.

Schorremorriewordt georganiseerd in samenwerking met
Copyright © Theater aan Twater 2022
VIND ONS OP
webdesign & hosting BOLDER