Schorremorrie

Speelparadijs met meer dan 30 activiteiten & workshops

voor kinderen van 3 tot 12 jaar

Twee dagen Schorremorrie: dubbel zo veel plezier

Tijdens Schorremorrie wordt al 19 jaar een deel van De Schorre omgetoverd tot een heus speelparadijs met wel 30 activiteiten en verscheidene workshops voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Denk maar aan springkastelen, XL-games, een ritje op de zweefmolen, circusinitatie en nog veel meer. Waarom ook niet je haar laten veranderen in het gekste kapsel of de grootste zeepbellen leren blazen.

Waarom ook niet je haar laten veranderen in het gekste kapsel of de grootste zeepbellen leren blazen. Zelfs voor de allerkleinsten is er voldoende animatie voorzien. En er valt wel wat te snoepen, maar er is ook veel gezond eten en drinken. Schorremorrie is dan ook een echt kinderparadijs. En dat wordt het meer dan ooit door de samenwerking/samensmelting met Theater aan Twater dat nu ook naar De Schorre komt.

Verwacht je dus ook aan speciale wandelende animaties, leuke kindervoorstellingen, je eerste (silent) disco enz. Dankzij het provinciebestuur, het lokaal bestuur, Theater aan Twater en De Schorre vindt Schorremorrie voortaan twee dagen plaats: op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024 dus, telkens van 13u tot 19u. Dubbel zo veel plezier dan vroeger. Als dat geen reden tot een feestje is! Kom dus ook in 2024 zeker ook Schorremorrie op Theater aan Twater ontdekken!

Kom in 2024 dus zeker het vernieuwde Schorremorrie op Theater aan Twater ontdekken! Binnenkort maken we alle activiteiten op deze pagina bekend. Kom dus zeker kijken!

Bekijk hier onze aftermovie!

© foto's: We Have Heart.

Schorremorriewordt georganiseerd in samenwerking met
Copyright © Theater aan Twater 2024
VIND ONS OP
webdesign & hosting BOLDER