Theater Aan Twater stunt en wordt goedkoper

november 30, 2022

Op vijftien edities is Theater aan Twater uitgegroeid tot een uniek festival voor jong en oud. De pers sprak vorig jaar zelfs van een Tomorrowland-vibe voor families. Vooral de sterke internationale programmatie vol circus, straattheater en muziek met in totaal bijna 150 optredens zorgt ervoor dat Theater aan Twater een ijzersterke reputatie opbouwde en het festival blijft groeien.

Save the date

Noteer zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023 alvast in jullie agenda, want dan keert Theater aan Twater terug naar De Schorre in Boom om te genieten van muziek, live optredens, straattheater, circusacts en nog zoveel meer.

Early bird

In december ’22 en januari ’23 koop je een volwassene ticket aan 15 euro, i.p.v. 25 euro aan de kassa. Met deze uitzonderlijke vroegboekkorting geniet je dus van maar liefst 40% korting! Theater aan Twater wordt in deze dure tijden dus goedkoper … of toch voor wie snel tickets boekt 😉.

“In tijden waarin iedereen het moeilijk heeft, hebben we daar zeker oren naar”, zegt Peter De Ridder, voorzitter van de organiserende vzw De Kaaimannen. “Daarom hebben we besloten om de inkomprijs te verlagen naar 15 euro per volwassene. Dat is een voordeel van 40% ten opzichte van de kassaprijs en nog eens 17 % goedkoper dan de voorverkoop vorig jaar. Mensen in armoede genieten van speciale tarieven. Het enige wat we in return vragen, is dat bezoekers hun tickets in december of januari kopen. Iedereen kan dus zijn of haar voordeel doen met een inkomticket waarbij we opnieuw garanderen dat je niet alles kunt zien, gewoonweg omdat er zoveel te beleven valt.”

Copyright © Theater aan Twater 2022
VIND ONS OP
webdesign & hosting BOLDER